top of page

LUSH: CANDY MOUNTAIN


Het werd weer eens tijd om te relaxen na mijn tentamens en alle school stress. En wat is nou de beste manier om te ontstressen? Voor mij is dat een lekker warm bad!

Er was een aantal producten om uit te kiezen, maar de Candy Mountain trok meteen mijn aandacht.

De Candy Mountain is een erg zoete, wat de naam eigenlijk wel al aangeeft, bubble bar. Een bubble bar kun je in een paar stukken, soms twee en soms zelfs 4 stukken, breken en dus meerdere keren gebruiken.

Aangezien de Candy Mountain niet zo groot is, besloot ik hem door midden te breken en er dus maar de helft van te gebruiken. De helft is meer dan genoeg voor een goed bubbelend bad!

Wanneer je de bar in twee stukken hebt gebroken, leg je een van de twee weg en verkruimel je de andere helft onder stromendwater in het bad. De Candy Mountain ruikt naar vanille en snoep; het is de perfecte bubble bar als je van de erg zoete geuren houdt.

Wanneer je alles hebt verkruimeld onder de kraan ontstaan er veel bubbels in je bad. Je kan op de bodem van je bad nog even checken voor kruimels die niet helemaal op zijn gegaan en deze dan alsnog met je vingers laten oplossen in het water.

Als je dit gedaan hebt, zul je eindigen in een heerlijk relaxend bad zoals dit:

Heb jij de Candy Mountain al uitgeprobeerd? En wat vond jij ervan?

bottom of page