top of page

HOLIDAY

2016 is al bijna aangebroken en dus wordt het ook weer tijd om na te gaan denken (of om zelfs al te boeken) voor zomer 2016! Super om even alle stress van de examens van je af te krijgen en nog even te relaxen voordat je te horen krijgt of je geslaagd bent.

Ik ga met 3 vriendinnen op vakantie naar Mallorca en heb hier uiteraard ongelooflijk veel zin in!

Maar voordat je op vakantie kunt gaan moeten er altijd een aantal dingen geregeld zijn, zoals bijvoorbeeld met wie je gaat etc. Tijdens het regelen van deze vakantie hebben wij ontdekt dat je voordat je zover bent een aantal dingen niet moet vergeten, namelijk:

- Bedenk goed met wie je gaat. Je zit daar 8 of 10 dagen met dat groepje waarmee je gaat en het is dus erg belangrijk dat je goed met iemand op kunt schieten en dat er ruzie wordt voorkomen.

- Wat voor verzorging wil je? Ga je voor all inclusive of toch voor een appartement. Het is erg moeilijk om te kiezen tussen een hotel (all inclusive) en een appartement (logies) en makkelijker om tussen 2 hotels of tussen 2 appartementen te kiezen.

- Denk aan de kosten. Het hotel of appartement is niet het enige wat je betaalt, er komt nog vel meer bij kijken.

- Wees op tijd. Als je te laat boekt heb je nou eenmaal de kans dat er al veel hotels/appartementen vol zitten. Ook is er een vroegboekkorting en hoe later je boekt, hoe minder dit wordt.

Maar wat je ook kiest, maak je niet te veel zorgen en zorg ervoor dat je gewoon plezier hebt want daarvoor heb je deze vakantie tenslotte geboekt.

Deze foto is gemaakt in Kroatië in 2014.


bottom of page